Podjetnik leta 2018 – Peter Pišek iz podjetja Pišek & HSF Logistics

Foto: OZS

Včeraj je na Brdu pri Kranju potekala slovesnost, ki jo je organizirala Obrtno-podjetniška zbornica in na kateri je bilo podeljeno priznanje za najuspešnejšega podjetnika 2018. Ta prestižni naslov je letos prejel član Obrtno-podjetniške zbornice Celje in sicer avtoprevoznik Peter Pišek.

Peter Pišek je lastnik in direktor podjetja Pišek & HSF Logistics. Omenjeno podjetje je nastalo z združitvijo podjetja Peter Pišek s.p. in nizozemskega mednarodnega logističnega podjetja. Podjetje danes opravlja tako klasične prevoze blaga kot tudi specialne prevoze. Prav tako se lahko pohvalijo, da so njihova vozila opremljena z najsodobnejšo tehnologijo, kar jim pomaga pri kakovostni izvedbi storitev. Konkurenčnost podjetja predstavljajo hlajeni skladiščni prostori, katere ima podjetje postavljene na Nizozemskem, v Nemčiji in od letos tudi na Lopati pri Celju.

Ob prejemu tega priznanja je direktor Peter Pišek povedal: »To je priznanje za 30 let delovanja in hkrati priznanje moje družine, zaposlenih in dobaviteljev. Ponosen se na to, da sem prvi prevoznik, ki je dobil to visoko priznanje.« Mi ob tem povejmo, da je Peter Pišek zelo dejaven tudi v organih Obrtno-podjetniške zbornice Celje, kot tudi v Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije ter kot svetnik v Mestni občini Celje.

Ob tem priznanju tudi naše uredništvo čestita tako Petru Pišku kot njegovemu podjetju.