četrtek, september 19, 2019
Po podatkih Policijske uprave Maribor je neznani moški včeraj malo pred poldnevom vstopil v prodajalno v Ulici borcev v Mariboru. Neznani moški je iz žepa potegnil nož, odšel za prodajni pult in prodajalki zagrozil, ta mu je iz blagajne izročila denar. Prodajalna je oškodovana za okoli 900 evrov. Policisti...
Včerajšnja prometna nesreča v Ravnah na Koroškem se je za 48-letnega pešca končala s hudimi telesnimi poškodbami. 52 letni voznik osebnega avtomobila je zjutraj na prehodu za pešce v Ravnah na Koroškem izsilil prednost 48 letnemu pešcu. Prišlo je do trčenja v katerem seje pešec hudo telesno poškodoval.M.I.
Včerajšnja vožnja z motornim kolesom, se je v Šentrupertu v občini Laško za 43-letnika končala s hudimi telesnimi poškodbami. 43 letni voznik motornega kolesa je v kraju Tevče zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča padel in se hudo telesno poškodoval.M.I.
Danes zjutraj so s Policijske uprave sporočili, da preklicujejo iskanje od včeraj pogrešanega Marjana Zdešarja. Pogrešani se je namreč ponoči vrnil v dom Nine Pokorn, kjer prebiva.M.I.
S Policijske uprave smo prejeli obvestilo, da je od danes pogrešan 69-letni Marjan Zdešar, trenutno stanujoč v Domu Nine Pokorn Grmovje, enota Dobrna. Visok je okoli 185 cm.Vse, ki ste ga opazili prosimo, da pokličete na telefonsko številko 113.M.I.
Danes ob 16.58 se je v Paki pri Velenju zgodila prometna nesreča v kateri sta trčili dve osebni vozili. V nesreči so morali posredovati tudi gasilci PGD Velenje in PGD Slovenj Gradec, ki so zavarovali kraj in odklopili akumulatorja v osebnih vozilih. Prav tako so morali s tehničnim posegom...
V Šmartnem pri Slovenj Gradcu se je včeraj zgodila delovna nezgoda. Pri žaganju vej s krožno žago, si je 59-letni domačin odrezal prst na roki.M.I.
Včeraj v popoldanskih urah smo bili obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila ob 10.30 uri, na asfaltiranem parkirišču pred zgradbo na Trubarjevi ulici 53/a, v Celju. V nesreči sta bila udeležena neznani starejši voznik neznanega osebnega avtomobila sive barve in pešec. Neznani voznik, ki je počasi vozil...
Na Dunajski cesti je danes okrog 14. ure zagorel avtobus Ljubljanskega potniškega prometa!Po družbenih omrežjih so zaokrožile fotografije in videoposnetki današnjega incidenta z Dunajske ceste v katerem je zagorel avtobus Ljubljanskega potniškega prometa. Kot navaja očividec, je malo manjkalo, da bi vozilo eksplodiralo!Prvotno objavljeno na Nova 24TV.M.I.
Včeraj koli 22.30 ure so bili policisti obveščeni, da naj bi bilo v hotelu, na območju Policijske postaje Žalec, v katerem je bila večja prireditev, nastavljeno eksplozivno telo. Vsi obiskovalci hotela, prireditve in zaposleni so bili evakuirani ter prostore pregledali. Policisti so ugotovili, da v hotelu oziroma njegovi bližini...

KRONIKA