Neverjetno: Zlatan Čordić – Zlatko kar preko Facebooka zbira denar za sodne stroške

Zlatko se pripravlja na vdor na osrednjo proslavo ob dnevu državnosti. (Foto: Posnetek zaslona/ Facebook)

V Sloveniji bi resnično res lahko rekli, da zamisli ne poznajo meja. To je dokazal Denis Striković, ki je na družbenem omrežju Facebook objavil zapis s katerim poziva ljudi, da pričnejo zbirati sredstva za pravne stroške, ki bodo nastali Zlatanu Čordiću – Zlatku.

Zapis še enkrat več kaže kakšen vpliv lahko imajo določeni posamezniki na družbo kljub temu, da vemo, da je Zalatko v zadnjem letu izvedel ogromno dejanj, ki nikakor ne spadajo v demokratično družbo in niso v demokratičnem duhu. Spomnimo samo kako je na državni proslavi vpil med govorom predsednika republike Boruta Pahorja, kako je nadlegoval direktorja Nacionalnega inštituta za javno zdravje Milana Kreka in kako je grozil javni uslužbenki na Ministrstvu za kulturo.

Striković takšno potezo opravičuje s tem, da je borba za svobodo vedno nekaj stala v isti sapi pa dodaja, da to vladajoči počnejo načrtno, ker si ne želijo ljudi na ulicah. Vsi akterji torkovih, sredinih in petkovih protestov pa ob tem pozabljajo, da vlada nikoli ni bila proti protestom ampak samo želi, da so ti prijavljeni ter res potekajo mirno, kar smo doslej že večkrat videli, da je samo v besedah, na ulicah pa je vseeno veliko nasilja.

Foto: Facebook / Denis Striković
Foto: Demokracija

Uredništvo