Preberite, kako je Nika Kovač priznala, da je privilegirana in se zato ne bo nikomur opravičevala. To kaže kako “čiste” so njene politične ambicije.

Foto: Twitter (LukaM)

Nika Kovač predsednica Inštituta 8. marec, ki je pred nekaj dnevi napovedala, da si želijo odpraviti vse zakone, ki jih je sprejela vlada Janeza Janša, je sedaj sama z zapisom priznala, da je privilegirana oseba in se zato ne misli nikomur ne misli opravičevati. To tudi kaže kako “čisti” so njeni interesi angažiranja v politiki.

Kot je zapisala Kovačeva, je bila v zadnjih dneh tarča raznih predstavnikov oblasti in pri tem so se “obregnili” tudi na njene privilegijev. V nadaljevanju je priznala, da je privilegirana, saj ima svoje stanovanje, se šola na najboljši univerzi na svetu, ima zelo dobro štipendijo, prav tako pa jo po koncu študija čaka služba za nedoločen čas.

Kovačevi je priznala, da živi bolje kot marsikdo v Sloveniji, vendar se ne misli več nikomur opravičevati. Zaradi vsega tega je zelo zanimivo kako se bo z vsemi temi privilegijev Nika Kovač borila za socialno državo kot napoveduje, če sama sodi v krog Slovencev, ki so od mladega deležni vsem privilegijem?

Vir: Twitter