Roman Vodeb o tokratnem protestu: Na sceno stopi Stevanović in se prepira s Troho za ovce. Ovce pa zbegane, da ne vedo, ali bi se jokale ali smejale.

Ladislav Troha (Twitter)

Nova24TV poroča, da je danes na protesih v Ljubljani prišlo do spora med vodjo gibanja OPS Ladislavom Troho in Zoranom Stevanovićem predsednikom gibanja Resni.ca. Na protestih je bil tokrat prisoten tudi eden od nasprotnikov cepljenja Werner Brozović.

Protestniki so bili ponovno kritični do dela vlade in aktualnega sklica državnega zbora. Poleg tega so nekateri protestniki tudi tokrat želeli prikazati, da novi koronavirus ne obstaja in da so cepiva neučinkovita. Nasprotniki cepljenja so na protestih tudi kričali:Vsi bomo pocrkali, samo Janez Janša bo ostal.” Ob tem se zastavlja vprašanje, če tudi sami ne verjamejo, da cepivo rešuje življenja, a zaradi tega, ker je predsednik vlade Janez Janša to goreče zanikajo?

Tokrat je bil na protestih prisoten tudi Ladislav Troha, ki je Zorana Stevanovića pozval na skupno sodelovanje, a je naletel na gluha ušesa. Kot vse kaže je njegova jeza še toliko močnejša, ker mu je nekdo ukradel koncept protesta.

Dogajanje je slikovito opisal tudi Roman Vodeb.

Vir: Nova24TV in Twitter