Trenutna oblast Alenko Bratušek tako spravlja ob živce, da je s skupinske slike skupine ALDE izrezala Zdravka Počivalška

Twitter ALDE

Ob robu vrha EU – Zahodni Balkan je potekalo tudi srečanje evropske skupine ALDE, katerega so se udeležili  tudi vsi trije predsedniki strank, ki so vključene v to skupino: Zdravko Počivalšek (SMC), Marjan Šarec (LMŠ) in Alenka Bratušek (SAB).

Z udeležbo na srečanju se je na svojem Twitter računo pohvalila Alenka Bratušek, ki je tudi objavila nekaj fotografij. A najbolj je zanimiva je skupinska fotografija, ki se razlikuje od fotografije, ki jo lahko najdemo na Twitter računu stranke ALDE. Na sliki, ki jo je objavila Alenka Bratušek na desnem robu manjka Zdravko Počivalšek. Enaka Slika, ki jo je objavila skupina ALDE pa jasno kaže, da je na sliki tudi predsednik SMC Zdravko Počivalšek.

Ob ogledu priloženih fotografij sami presodite ali je šlo pri objavi za spodrsljaj ali je Alenka Bratušek namenoma obrezala mesto, kjer je Zdravko Počivalšek. Veliko verjetneje je slednje, ampak presodite sami.

Twitter ALDE
Twitter Alenka Bratušek

Uredništvo