V pomoč gospodarstvu na voljo tudi SPIRIT informacijska točka za reševanje nastalih situacij

Foto: stajesrkagz.si

V Sloveniji smo v teh časih v obdobju, ki nam predstavlja polno izzivov na vseh področjih. Največ ljudi se spopada s problematiko COVID-19, ki jo z različnimi zakonskimi ukrepi poskuša reševati država. Področje gospodarstva je eno tistih, ki je najbolj prizadeto in potrebuje učinkovite in hitre ukrepe.

Zato so na SPIRIT Slovenija vzpostavili informacijsko točko za podjetja – https://www.spiritslovenia.si/koronavirus, na katerem lahko podjetja in posamezniki pridobijo vse informacije o ukrepih za podporo gospodarstvu, ki zajemajo blaženje posledic vpliva COVID-19 na enem mestu. V okviru spletnega mesta je pred kratkim zaživel tudi Poslovni forum https://podpora.spiritslovenia.si/home, ki je namenjen neposredni in hitri komunikaciji med podjetji, izmenjavi informacij, uporabnih gradiv in dobrih praks.

V SPIRIT Slovenija so vzpostavili kanale Korona, Logistika in Uporabno, preko katerih lahko javnost komunicira tako s predstavniki SPIRIT Slovenija kot z drugimi člani poslovnega foruma. Poslovni forum je zamišljen kot oblika medsebojne pomoči med podjetji, zato vabijo, da delijo tako vprašanja kot rešitve. Sodelovanje je mogoče pri že obstoječih razpravah ali pa odpirate nove.

Za dostop je potrebna registracija preko spletne aplikacije na tej povezav: https://podpora.spiritslovenia.si/home

M.I.