(Video) Retorika Franca Trčka v Državnem zboru presegla vse meje. Grozil s “štihanjem” poslancev!

Foto: Zajem zaslona (YouTube)

Franc Trček je na odboru DZ zopet “postregel” z zelo neprimerno retoriko, ki se nikakor ne spodobi za poslanca. “Ampak, verjetno bomo morali priti do stanja kot v Angliji, ko so neko poslanko ‘zaštihali’, potem pa ne bo nihče kriv,” je bila retorika poslanca.

V nadaljevanju svojega “nastopa” pred odborom je Trček še izjavil: “Potem pa bo verjetno kriv Trček, ki ga Marijan Pojbič kliče terorist, pohodniki tega državnega zbora pa Miha Kordiš.” Kot predstavnik ljudstva se tudi tokrat Trček ni zavedal, da lahko besede hitro pripeljejo do dejanj in si lahko posamezniki takšno izvajanje razlagajo kot poziv k takšnemu ravnanju. Pri tem se vsekakor ne sme pozabiti, da smo vsak dan priča novim posnetkom, ki prikazujejo kaj vse so protestniki pripravljeni narediti.

Nastop Trčka je še en v vrsti, ki kaže, da stranka SD veliko pripomore k hujskanju in pozivanju k nasilju, kar je včeraj v oddaji jasno in nedvoumno pokazal tudi poslanec SDS mag. Branko Grims.
Foto: Twitter (SDS)

Prav tako je bil Franc Trček vpleten v nasilne proteste, ki so se odvijali v Mariboro in so jih organizirali takratni mariborski vstajniki, na katerih je bil zaradi kršenja javnega reda in miru tudi pridržan.

 

Celoten članek lahko preberete tukaj.

Vir: Nova 24TV