44-letnik včeraj z motornim kolesom v Šentjurju vozil 125 km/h, v Celju v petek močno vinjen voznik povzročil prometno nesrečo

Foto: policija

Po podatkih Policijske uprave Celje so včeraj dopldne šentjurski policisti pri kontroli cestnega prometa na relaciji Šentjur-Stopče obravnavali voznika motornega kolesa, ki je pri omejitvi hitrosti 50 km/h vozil 125 km/h. Šlo je za 44-letnika doma z mariborskega območja, ki so mu policisti zaradi kršitve cestno prometnih predpisov začasno odvzeli vozniško dovoljnje in bodo zoper njega podali še obdolžilni predlog.

Drugega 44-letnika so policisti obravnavali v petek zvečer v Celju, ko je povzročil prometno nesrečo. 44-letnik je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, neregistrirano vozilo na katerem je imel nameščeni dve različni registrski tablici in pod vplivom alkohola, saj je imel v krvi 2,4 promila alkohola. Voznik je nesrečo povzročil, ko jezapeljal z vozišča in trčil v ograjo ob stanovanjski hiši. tudi zoper tega voznika bodo policisti podali obdolžilni predlog.

Uredništvo