49-letni prebivalec Slovenj Gradca iz deročega potoka rešil devetletnega dečka

Včeraj, okoli 17. ure, je požrtvovalni prebivalec Slovenj Gradca rešil devetletnega dečka iz potoka. Devetletni deček se je igral v skupini otrok, ko jim je v potok Suhadolnica padla žoga. Deček je stekel za žogo a ga je deroča voda presenetila in ga odnesla skoraj kilometer daleč. Ob strugi potoka je za dečkom tekel brat, kar je opazil 49-letni domačin, ki se je pognal v vodo in dečka rešil iz vode. Devetletnik je bil podhlajen zato so ga odpeljali v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec. Z njim je sedaj vse v redu. Zahvala gre predvsem požrtvovalnemu domačinu, ki je brez pomisleka skočil v vodo in rešil dečka.
Prav tako včeraj dne 12. 3. 2018 so policisti Policijske uprave Celje  obravnavali dva vloma in en poskus vloma. O prvem vlomu so bili obveščeni včeraj zjutraj, ker je neznani storilec, med vikendom, vlomil v stanovanjsko hišo v Braslovčah. V hišo je storilec najverjetneje vstopil skozi garažna vrata in iz hiše odnesel nekaj gotovine. Drugi vlom so policisti včeraj obravnavali v kraju Tabor. Pri tem vlomu storilec ni ničesar ukradel ampak je lastnikom povzročil škodo, ker je poškodoval okna jedilnice.
Policisti so obravnavali tudi en poskus vloma, ki se je zgodil v Ojstriški vasi, ko je neznanec poskušal skozi okno vstopiti v stanovanjsko hišo. Včeraj se je zgodila tudi prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami. Nesreča se je zgodila na Mariborski cesti v Celju, ko je 26-letni kolesar vozil z neprilagojeno hitrostjo in je izgubil oblast nad kolesom, kar je povzročilo padec. Pri padcu je utrpel hude telesne poškodbe.
Na območju Policijske postaje Radlje ob Dravi, so morali včeraj okoli 16. ure posredovati policisti zaradi nesreče pri delu. Nesreča pri delu se je zgodila v kraju Javnik, ko je 46-letnemu občanu pri podiranju dreves na glavo padla večja veja. Delavec je kljub  uporabi potrebne zaščitne opreme, utrpel hude telesne poškodbe. Poškodovanega so s helikopterjem odpeljali v UKC Maribor.