Grozili poslancu SDS Janezu Moškriču: “Ubili bomo tebe in tvoje domače!”

Foto: SDS

Poslanec SDS Janez Moškrič je na družbenem omrežju Facebook zapisal: »Grožnje ne morejo spremeniti mojega stališča: Edino cepivo in precepljenost, bo rešila problem COVID 19. Pojdite se cepiti. Hvala zdravniški stroki.« Ob tem je objavil spodnjo fotografijo.

Foto: Facebook

Nova24TV poroča, da so policisti prejeli prijavo poslanca SDS Janeza Moškriča, ki ga je skupina skrajnežev verbalno napadla in mu zagrozila s smrtjo in umorom njegove družine. Gre za že drugi napad na poslanca Slovenske demokratske stranke, včeraj smo namreč poročali o tem, da so neznanci povzročili škodo na avtomobilu poslanca SDS Ljuba Žnidarja.

Kot poroča Nova24TV se je Moškrič ob napadu nahajal ob stopnišču Maximarketa, tam ga je skupina ljudi najprej zmerjala s fašistom, nato so mu zagrozili, da ga bodo ubili. Vendar to ni bilo vse. Povedali so mu, da vedo kje živi ter da bodo ubili tudi njegovo družino. Zoper napadalce je poslanec podal kazensko ovadbo, policija nadaljuje z zbiranjem obvestil ter pregledom posnetkov okoliških kamer.

Vir: Nova24TV