Požareport razkril kako naj bi Erika Žnidaršič pisala e-sporočila o domnevnem urednikovanju Bojana Požarja namesto Jadranke Rebernik in poseganja v Tarčo

Foto: Zajem zaslona (RTV Slovenija)

Novinar Bojan Požar je na portalu Požareport tokrat razkril, kako naj bi domnevno Erika Žnidaršič pisala e-sporočila, da naj bi omenjeni novinar na RTV urednikoval na RTV Slovenija namesto Jadranke Rebernik. To naj bi po mnenju Žnidaršičeve potem vplivalo tudi na vsebino oddaje Tarča.

V članku: Saj se jim je res odpulilo: Erika Žnidaršič piše mejle, da Bojan Požar urednikuje namesto Jadranke Rebernik in posega v Tarčo pojasni kako je Žnidaršičevo na RTV Slovenija srečal na zadnje pred letom dni, ko ga je ta hotela prepričati, da ga bodo postavili za generalnega direktorja RTV.

Požar še opozarja, da novinarjem na RTV nikakor ni dovoljeno zasedati studie po vzoru Ladislava Trohe, v kolikor pa so deležni kakšnih pritiskov naj to razjasnijo z imeni in priimki. Na, da tako kot Saša Krajnc in Igor E. Bergant po Odlazkovih medijih razlagata o domnevnih pritiskih ne postrežeta pa s konkretnimi imeni in priimki.

Vir: Požareport