Boštjan M. Turk želi od vlade in Goloba izvedeti kako ima Tina Gaber velik interes za otroke in živali, če nima ne enih ne drugih

Robert Golob se je zopet ujel na limance bi lahko bila ena od teorij vezanih na zasebno življenje. Kljub temu, da je za POP TV izjavil, da se mora po njegovem mnenju vse kar se tiče njegovega dela in njegove partnerke Tine Gaber delati javno, ravno javnost na tem področju še ni dobila pravih odgovorov. Tako še vedno dejansko ni pojasnil svojega razmerja z Gabrovo, glede na to, a naj bi bil po nekaterih informacijah še vedno poročen.

https://twitter.com/m_bostjan/status/1675458498811789312?s=20

Iz besed Goloba je mogoče razbrati ravno to, kar so mediji pred kratkim poročali, da Golob počne kar mu narekuje Gabrova. Saj kot je dejal mora Gabrova vse kar želi povedati, to izraziti javno in ne njemu osebno. Tako je premier navajal, da naj bi imela njegova nova spremljevalka Tina Gaber tudi velik interes za otroke in živali.

“Kako ima Tina Gaber velik interes za otroke in živali, če nima ne enih ne drugih. Hvala Vlada RS za odgovor,” pa predsednika valade Roberta Goloba in Vlado RS glede na znana dejstva o Tini Gaber sprašuje dr. Boštjan M. Turk. V tem primeru gre tako za področji na katerih Gabrova niti nima nobenih izkušenj.
Vir: Twitter