Tilen Majnardi: “Slovenska hiša v Parizu se odpre v soboto, danes pa že žuramo, se slikamo na polno na državne stroške. Za klime v bolnicah pa ni denarja, …”

Foto: X

Olimpijske igre, ki so se uradno pričele v petek, bodo tudi za davkoplačevalske žepe predstavljale dodobro obremenitev. A to ne bo zaradi nastopa slovenskih športnik ain športnikov, ampak zaradi uživanja naših politikov in funkcionarjev v Parizu in razkazovanju kako je v Sloveniji vse v najlepšem redu. Na drugi strani pa imamo skupine državljanov, ki v domovini tudi zaradi takšnega vehementnega odnosa politike, živijo nič kaj zavidljivo življenje.

https://x.com/had/status/1816936496403734738

Ena glavnih operativk v Parizu je tako denimo Marta Kos in to tista Marta, ki se je pred časom politično razšla z Robertom Golobom. A to ni ovira, da se ne bi Golob pri obisku Pariza veselo objemal s Kosovo in drugimi funkcionarji Olimpijskega komiteja Slovenije. Prav tako niso težava pri veseljačenju po Parizu, da se v Sloveniji še vedno soočamo z izredno slabo sliko pod vodstvom Roberta Goloba.

“Slovenska hiša v Parizu se odpre v soboto, danes pa že žuramo, se slikamo na polno na državne stroške. Za klime v bolnicah pa ni denarja, pa poplavljenci naj čakajo, ker birokrati na dopustu ne izdajajo odločb o pomoči…,” vidi ravnanje politike Tilen Majnardi. Seveda pa se je v bran Golobovemu izpolnjevanju otroških sanj postavil Roni Kordiš, ki je prepričan, da ljudi moti, ker tam ni Janez Janša. Se je morda vprašal, da poplavljenci še danes ne vedo, kje bodo preživeli drugo zimo? Se je vprašal, da ljudje v bolnišnicah pri 35 in več stopinjah ležijo v sobah brez klimatske naprave? Verjetno ne, ker je pač potrebno reševati vojaka Robija.

Vir: X