Kje so otroci ogroženih družin, ko se Miha Deželah potika po Parizu?

Foto: X

Že pred leti so se pričela zastavljati vprašanja, kje dejansko konča denar, ki ga z akcijo Deželak junak zbira Radio !. Ugibanja so postala še toliko večja po lanskoletni dobrodelni nogometni tekmi, saj se še do danes ni razkrilo, kje je končal zbrani denar. Pred časom pa se je v javnosti celo pojavila informacija, da očinski svetniki ne morejo prejeti informacij koliko otrok je bilo s posamezne občine odpeljanih na letovanje v okviru te akcije.

https://x.com/reharl1948/status/1817096028262137972

Se pa kot kaže zaradi medijsko izredno močno podprte akcije izredno dobro godi samemu Deželaku, ki sedaj ponosno objavlja kako se nahaja v Parizu. Voditelj Radia 1 se je namreč v teh dneh nahajal na olipijskih igrah, ko so ga kamere med drugim ujele tudi v kontaktu z Robertom Golobom. Za slednjega pa je tako ali tako jasno, da v zadnjem času na račun ljudi doživlja otroške sanje.

Zaradi takšnih medijskih potez so še bolj glasna postala opozorila, kje dejansko konča zbrani denar in koliko otrok je dejansko deležnih te pomoči. Posameznik tako denimo sprašujejo kje so v tem času otroci, ko se Deželak potika po Parizu. Prav tako mnogi trdijo, da smo Slovenci še vedno v veliki meri zelo naivni, da padamo na takšne akcije, ki bi naj v prvi vrsti pomagale otrokom in socialno šibkejšim.

Vir: X