Tomaž Štih: “Levici vse stranke zavidajo imbecilnost njihovih volivcev”

Stranka Levica. (Foto: Twitter / Levica)

Stranka Levica je že vse od svojega nastanka znana po tem, da strogo nasprotuje slovenski vojski, hkrati pa izrazito vneto podpira teroristične države. Tako je denimo pod njenimi pritiski klonila trenutna vlada in priznanla Palestino. In, ko se velika večina držav zaveda resnosti vojaških spopadov ter namenja večja finančna sredstva za vojsko, bi v Levici najraje videli, da jo ukinemo.

https://x.com/Libertarec/status/1818188061089398813

Vendar kot se kaže je vse to zgolj predstava za javnost ter podaja nekakšnih všečnih tem, ki ne pijejo vode. Tako denimo je ta vlada tudi zaradi pritiska Levice razveljavila nakup osem kolesnikov, kar Slovenijo drago stane, na drugi strani pa so potrdili nakup Patrij in to kar po dogovoru Roberta Goloba s proizvajalcem. Sedaj pa Asta Vrečko razglaga kako bi morali denar nameniti na druga področja.

Vrečkova je namreč v videu ljudem vehementno razlagala kako bi morali denar namesto za vojsko nameniti za zdravstvo, šolstvo, prevoz in stanovanja. Vsega tega pa bi bilo lahko bistveno več, če tudi njeni nevladniki v tem času ne bi živeli tako bogato in bajno. Tomaž Štih pa še vidi eno težavo pri tem sprenevedanju levice: Najprej so odobrili največje nakupe in dvig sredstev, hip kasneje so pa proti. Levici vse stranke zavidajo imbecilnost njihovih volivcev.

Vir: X