Kako dolgo bo Golob še lagal Slovencem? Na laž ga je postavil kar sam Joe Biden!?

Foto: X tolemamo

Da je Robert Golob izgubil stik z realnostjo in dejanskimi dogodki kažejo njegove izvaje, ki jih poda vsake toliko časa. Te pa kažejo, da je Golob namesto pri vodenju vlade, z mislimi povsem v nekem drugem svetu in zato smo lahko priča samohvali in hvalospevom, ki pa so hitro postavljene na laž. To se je sedaj izkazalo tudi v primeru izjave ob predaji ruskih vohunov.

https://x.com/BojanPozar/status/1819636864791261638

Robert Golob je namreč na novinarski konferenci sebi pel hvalospeve kako je on poskrbel za predajo ruskih vohunov in kako naj bi se mu ob tem zahvaljeval sam predsednik Združenih držav Amerike Joe Biden. Mnogi so ob tem opozorili, da takšne hvalospeve povzemajo samo mediji v Sloveniji, ki so globoko pod vplivom Roberta Goloba in njegove politike. In kot vse kaže se je toizkazalo še za kako resnično dejstvo.

Bolje obveščeni novinarji so kaj kmalu odzive poiskali v tujini in ti kažejo, da se je Slovenija temu dogodku priključila prav na koncu. kot je objavil dolgoletni novinar Bojan Požar je sam predsednik ZDA poudaril, da se je Slovenija akciji pridružila na koncu To kaže, da je bilo trepljanje Golobo po domnevno uspešni akciji samo predstava za javnost, da mu mediji napišejo hvalospev, resnica pa je povsem drugačna. Seveda pa ni spregledati dejstva, da se bi lahko Golob tudi malo zmotil, saj se mu je verjetno mudilo naprej na dopust?

Vir: X