Za domače otroke Slovenci zbirajo zamaške, medtem ko vlada nameni pol milijarde za Bližnji vzhod!

Foto: X

Ob vseh neumnostih vlae Roberta Goloba je danes mnogim še kako jasno zakaj je edini projekt, ki ga vodi ta vlada dviganje davkov. Kot je pred časom izpostavil ekonomist dr. matej Lahovnik smo prišli tako daleč, da se delo daes v Sloveniji ne izplača, saj vlada od delavca samo pobira nove in nove davke. Na drugi strani pa z zajetnimi finančnimi injekcijami živi različne nevladne vladnike ter ljudi, ki za nič dela prejemajo zajetena davkoplačevalska sredstva.

https://x.com/andrej_kosi/status/1819846837077156030

In pod Golobovo vlado smo tako priča finančnim tokovom, ki še kako uspešno financirajo različne nerazumne “projete” oziroma skrbijo za tretje države. Pri tem je izredno “podjetna” tudi zunanja ministrica Tanja Fajon, ki ji je bolj kot skrb za Slovenke in Slovence pomembno, da se financirajo različne tudi teroristične organizacije, kot je Hamas. Sedaj je “udarila” z novim “projektom”, ki bo davkoplačevalce stal pol milijarde evrov.

Zunanje ministrstvo pod vodstvom Fajonove je namreč tako sklenilo, da na vlado poda predlog o finančni pomoči za zdravstveno in psihosocialno rehabilitacijo žrtev na Bližnjem vzhodu. Vlada je seveda to takoj sprejela, saj gre po njenem za pomemben projekt in kompleksno zadevo. Kaj pa Slovenke in Slovenci. “Za domače otroke pa zbiramo zamaške, da se jim plača operacija,” ob takšnem nerazumnem razmetavanju z davkoplačevalskim denarjem opozarja poslanec SDS-a Andrej Kosi.

Vir: X