Ko človek, ki izvaja okoljski terorizem moralizira o tem kaj pomeni biti dober človek

Foto: Nova24TV

Dober človek je tisti, ki drugemu ne dela škode.” To niso besede kakšnega modreca, ampak ljubljanskega župana Zorana Jankoviča, ki je modroval o tem kaj pomeni biti dober človek. In iz odgovora, ki ga je podal sam in njegovih dejanj bi lahko rekli, da je s tem samemu sebi dal zaušnico.

https://x.com/TinTin45421685/status/1821578070651969599

V kolikor je Janković prepričan, da je dober človek tisti, ki drugemu ne škoduje potem, on to prav gotovo ni. S svojimi dejanji je namreč mnogim že storil veliko škode, mnogim pa jo s svojimi projekti še lahko naredi. Škodo je naredil davkoplačevalcem, ker mu je država odpisala več deset milijonov evrov dolga, ki pa so ga morali pokriti davkoplačevalci.

Njegov velik projekt, ki je naredil veliko slabega ljudem so tudi Stožice, sedaj pa gradnja Kanla C0, ki lahko predstavlja pravi ekološki terorizem. “Če kanalizacijo spelješ čez zajetje pitne vode, prav gotovo nisi dober človek. Vseeno ti je, kakšno vodo bodo pili ljudje… važno, da ti FURS odpiše davčni dolg,” je ob tem zapisal poslanec NSi-ja Aleksander Reberšek.

Vir: X