Miran Videtič: “Ne joči Peter, dovolj bo, imamo mlajšo in še bolj zagnano, da brani ideologijo!”

Foto: Zajem zaslona (Planet TV)

Kot smo že pred časom poročali ima globoka država z Natašo Pirc Musar že pripravljeno novo varuhinjo človekovih pravic. Kot mnogi opozarjajo gre za osebo, ki bo še bolj kot Peter Svetina branila njihovo ideologijo ter bo namenjena samo določeni skupini državljank in državljanov. Tako naj bi po vseh informacijah poskrbeli za imenovanje Katarine Bervar Sternad na ta položaj.

https://x.com/BojanPozar/status/1821931242650006008

Kljub temu, da so informacije dokaj zanesljive, je v zadnjem času svoje ambicije po tem položajo še enkrat pokazal Peter Svetina, ki naj bi bil sedaj denimo varh človekovih pravic. V dopis Pirc Msarjevi je namreč izrazil željo, da bi s svojim delom nadaljeval še en mandat. Politični analitik Miran Videtič je ob tem opozoril, da si to želi kljb letom pasivnega in prikritega političnega aktivizma, ko je bil brez pokončne drže in aktivizma.

V nadaljevanj Videtič podrja, da so gospodarji dejali, da je dovolj, saj naj bi imeli mlajšo in še bolj zagnano osebo, ki bo branila njihovo ideologijo. “Revolcija vedno papa svoje otroke,” je za konec poudaril politični analitik. Novinar Bojan Požar pa dodal: “Ne joči, Peter. Imajo Katarino Bervar Sternad.”

Vir: X