Boštjan Perne: “Levica je postala smrt za evropske vrednote in tradicionalno družino.”

Foto: Zajem zaslona TV3

Na levici je boj za oblast postalo mesarsko klanje. Da bi uspeli obdržati oblast v svojih rokah gredo tako daleč, da vse, ki danes zagovarjajo tradicionalne krščanske vrednote označujejo z desničarji, ki bi naj po njihovem bili iničevalci sistemov, hkrati pa sami zagovarjajo uvoz ilegalnih migrantov, kateri so postali strah in trepet za evropsko in slovensko družbo.

https://x.com/bostjanperne/status/1822539681587679559

Tem nebulozam se je pridružil tudi Marko Crnkovič, ki zagovarja, da si migranti želijo Evropo kot smo si jo želeli mi. Pri tem pa pozablja, da evropejci za ustvarjanje Evrope niso posiljevali, izvajali nasilja na ulicah in vsiljevali svoje kulture. A pri svojih stališčih je prepričan, da je danes levičar konzervativec, ki si prizadeva za javno šolstvo, zdravstvo, medije… Ker si naši levičarji tako prizadevajo za te vrednote smo priča podrejeni RTV Slovenija Robertu golobu, razpadu javnega zdravstvenega sistema, šolstvo pa je na meji obstoja.

“Levica za konzervativne družinske vrednote? Vi pa ne dojemate realnosti, ali pa ste na nečem. Levica forsira LGBT ideologijo, levica negira 2 spola, levica uničuje evropsko kulturo z uvozom nasilnih migrantov. Levica je postala smrt za evropske vrednote in tradicionalno družino.” Tako Crnkoviču, kot domnevnim levim konservativcem pojasnjue Boštjan Perne, njihov način konservativnega delovanja.

Vir: X