Poslanka Sukičeva bi za gradnjo hiš prizadetim v poplavah urejala zakonodajo, Romom pa legalizirala črne gradnje!?

Foto: Zajem zaslona (YouTube)

Samo vprašanje je koliko ljudi še ne ve, da želi slovenska levica uničiti vse kar je slovenskega, na drugi strani pa tujcem in kršiteljem zakonodaje omogočiti nadstandard. Nič drugače ni, ko gre za nepremičnine, ki jihh imajo na eni strani slovenski državljani in na drugi, ko je govora o Romih ter romskih naseljih. Najbolj bizarno pa je, da želijo na levici najbolj obremeniti polavljene v lanskih poplavah.

https://x.com/andrej_kosi/status/1833882339090284806

Tako se je denimo poslanka Nataša Sukič v državnem zboru hudovala kako želijo nekateri kar preskakovati zakone, ko gre za gradnjo nepremičnin prizadetih v lanskih poplavah. Po njenem želijo tako posamezniki uničiti kar se je po njenem zacementiralo v 30 letih pravne države. A vprašanje je za koga velja pravna država? Denimo za tistega na katerega se je Sukičeva priklenila in je nezakonito vstopil v Slovenijo?

To pa ni edina bizarnost poslanke Levice, ampak je tudi pri gradnji oziroma legalizaciji gradenj na drugi strani zelo tolerantna do tistih, ki pa dejansko gradijo na črno. “Če je potrebno zgraditi hiše za tiste, ki so izgubili dom zaradi poplav, potrebujemo zakonodajo, Romom bi pa kar tako legalizirali črne gradnje,” je poslanko opozoril Andrej Kosi iz SDS-a.

Vir: X