ZZZS za spremembo spola plača 24 tisoč evrov, za zdravljenje redkih bolezni otrok pa je potrebno zbirati zamaške in organizirati dobrodelne akcije

Foto: Pixabay.com

Slovenski zdravstveni sistem oziroma njegova ureditev je popolnoma skrenila z zdravo razumske poti. Kljub temu, da vse tri koalicijske stranke v en glas dobesedno vpijejo, kako je potrebno urediti javni zdravstveni sistem, se prenekateri ljudje srečujejo z razpadom le-tega. Za nameček pa poslušamo kako Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije nima oziroma ne nameni denarja za zdravstvene storitve.

https://x.com/MladaSlovenija/status/1833843797215568128

Po drugi strani pa je mogoče zaslediti, da namenja denar za neumnosti in nekakšne LGBTQ teorije ter filozofije o spremebah spola. Tako so v Mladi Sloveniji opozorili na pisanje Slovenskih novic, o tem, da je ZZZS plačal 24 tisoč evrov za operacijo v tujini in to za namen spremembe spola.

Gre za absurno početje ZZZS-ja z davkoplačevalskim denarjem, saj na drugi strani pa ni denarja za nujno potrebne operacije. “Za zdravljenje redkih in smrtonosnih bolezni otrok pa zbirajmo zamaške in pošiljajmo SMS-e,” še opozarjajo v Mladi Sloveniji.

Vir: X