Bo Asta predlagala tudi dodatno obdavčenje svoje več kot 600 evrov vredne obleke?

Foto: X

Asta Vrečko skupaj s podporo Roberta Goloba pelje Slovenijo na pot trdih socialističnih držav, kjer velja politika enaka revščina za vse. Na drugi strani imamo pa vladajočo elito, ki živi v izobilju in razkošju. Seveda to ni nič nenavadnega, če vemo, da je Asta velika oboževlka Josipa Broza Tita, ki je izvajal takšno politiko in živel tako razkožno boržujsko življenje.

https://x.com/SamoGlavan/status/1834684540985786434

Tako lahko vidimo kako Asta Vrečko ljudi prepričuje o javnem zdravstvu, javnem šolstvu in socialni državi, sama pa si privošči obleko za več kot 600 evrov. Ja, prav ste prebrali, Asta Vrečko si privošči obleko, ki stane toliko kot nekateri upokojenci dobijo pokojnine po 40 letih delovne dobe. Koliko dejanske delovne dobe pa ima Asta Vrečko?

Ker je ravno v času, ko je nosila tako drago obleko hitela razlagati kako je potrebno dobičke in premoženje obdavčiti, bi bilo zanimivo izvedeti, če bo obdavčila tudi svojo prestižno garderobo. To je odraz in obraz ministrice, ki se razglaža za socialistko, hkrati pa živi v sadovih kapitalizma in se baha z njimi.

Vir. X