Zaradi socialistične vlade in njihove enakosti za vse, vas liter pralnega praška stane 8 krat več kot v demokratični Italiji

Vlada Roberta Goloba. (Foto: Twitter / Tanja Fajon)

Ministrica Asta Vrečko, ki si privošči obleko za več kot 700 evrov se verjetno veliko ne obremenjuje s ceno pralnega praška v Sloveniji. Še več, ljudi rada prepričuje in to skupaj z ministrsko ekipo, kako ustvarjajo socialno državo, ki pa v resnici postaja enako draga za vse. Državljanom pa vsiljujejo politiko “enaka revščina za vse”. “Ljudje imajo čisto preveč denarja,” je bila objava uporabnika družbenega omrežja.

https://x.com/UrosRaztresen/status/1835242443991613549

Pred časom smo že poročali koliko cenejša je jeklenka plina v sosednji Hrvaški in kot smo takrat ugotovili je to posledica, da tam nimajo težnje po socialistični oblasti. Sedaj pa se kaže, da Slovenci plačujemo za denimo pralni prašek kar 8 krat več na liter kot v sosednji Italiji. in tudi tukaj je posledica, da imajo tam demokratično oblast.

“Socializem je vedno drag. Včeraj v Italiji smo kupili detergent za perilo po 1,8 EUR za liter, tole v Sloveniji je več kot 8 EUR za liter. Da se ne bo kdo obešal samo na Aperol (Italija 8 EUR, Slovenija 18 EUR)… Bomo pa imeli spet Tita na Brdu za to razliko v ceni,” je ob vsiljevanju socializma zapisal uporabnik družbenega omrežja.

Vir: X