Franc Breznik: ” Bil sem eden izmed očividcev pritiska na gospoda Vesela, da odstopi kot kandidat za komisarja. To sedaj potjuje tudi dopis predsednice Evropske komisije”

Foto: Nova24TV

Kot je izjavil pred dnevi zaravnik Igor Muževič, je Robert Golob notorični lažnivec in z vsakim dejanjem se to kaže kot še kako prava oznaka predsednika vlade. Zadnji v vrsti dogodkov, ki kaže, da se Golob še kako rad zlaže je dopis predsednice Evropske komisije, ki ga je prejel predsednik Odbora za evropske zadeve Franc Breznik. Ta dokazuje, da se je predsednik vlade slovenski javnosti lagal, da je Tomaž Vesel sam odstopil od kandidature za evropskega komisarja.

https://x.com/PS_SDS/status/1836022273871954084

Že takoj po tem, ko se je pričelo govoriti o umiku Tomaža Vesela z mesta kandidata za evropskega komisarja, so pričeli mnogi opozarjati, da gre za nedopusten pritik Evrope na Slovenijo. Ker je Golob temu pritisku seveda podlegel, je javnost začel prepričevati, da je Vesel sam podal odstop, ko pa to ni “prijelo” je pričel govoriti, da je Sloveniji s tem pridobil boljše komisarsko mesto. ker mnogi temu niso verjeli, je opozicija s strani Evropske komisije zahtevala dopis s korespondenco o menjavi kandidata za evropskega komisarja.

“Bil sem eden izmed očividcev pritiska na gospoda Vesela, da odstopi kot kandidat za komisarja. Po informacijah, ki sem jih dobil, sem namignil v javnosti, da obstaja dokument, v katerem @vonderleyen prosi PV Goloba, da najde drugega kandidata. Danes ob 8:30 sem ta dopis tudi dobil od vodje kabineta predsednice EK.” Tako je Franci Breznik pokazal kako je Robert Golob ves čas lagal slovenski javnosti in jo tudi zavajal.

Vir: X