Izjava dneva: “Dokler bo takole v Ljubljani, bodo občani v Kočevju še naprej tepli policaje”

Foto: Zajem zaslona X

Če sta ta takrat še KUL in potem še koalicija Roberta Goloba policiste v času vlade Janeza Janše obtoževala represije, je danes z Boštjanom Poklukarjem in Golobovo depolitizacijo policija popolnoma skrenila s poti. Tako smo priča, da v Kočevju Romi tepejo policiste, lastnik lokalov pa v Ljubljani pa dobivajo globe, ker so zadrževali tatu ter iskali svojo pravico.

https://x.com/PusnikFerdinand/status/1836458596030398966

Planet TV je namreč poročal, da je lastnik v Ljubljani s strani policije prejel konec poletja prejel globo, ker naj bi kršil javni red in mir. Kot pa izhaja iz pričanja lastnika je šlo za pridržanje storilca, ki je iz lokala odtujil stvari. Ker je želel priti stvari do dna in je skušal s pomočjo policije prekiniti takšno ravnanje storilca, je s strani policije zato prejel globo.

Gre za povsem zgrešeno politiko policije, ki pa jo kot je lepo razkrila nekdanja ministrica Tatjana Bobnar, tako ali tako obvladuje Robert Golob. In kot je lepo zapisal uporabnik družbenega omrežja:Dokler bo takole v Ljubljani, bodo občani v Kočevju še naprej tepli policaje”. In to je prinesla depolitizacija državnih služb za katero je odgovoren nihče drug kot Robert Golob.

Vir: X