Državljani ali ste vedeli, da vam mora občina priskrbeti vodo, elektriko in osnovne življenjske pogoje!? Če vam to ne naredijo, se obrnite na Natašo Sukič!

Foto: Zajem zaslona (YouTube)

Dobro bi bilo, če bi se poslanka Levice Nataša Sukič predno zapiše kakšno trditev vprašala po realnih dejstvih in kdo v Sloveniji je bil deležen dobrin kot jih sama zagovarja za tujce in Rome. Da pojmov nima povsem razčiščenih je pokazala že, ko je v državnem zboru govorila kako je potrebno za sannacijo hiš po poplavah poskrbeti za zakonodajo, v isti sapi pa zagovarjala legalizacijo črnih gradenj v romskih naseljih.

https://x.com/brutus91101394/status/1837188129788416015

Sedaj je šla še dlje in dognala, da morajo občine poskrbeti za elektriko, vodo in osnovne življenjske pogoje za Rome v Sloveniji. Gospa Nataša Sukič, za koliko Slovenk in Slovencev so poskrbele občine na tem področju? Verjetno je Sukičevi še kako kristalno jasno, da občine državljanom za pridobitev teh dobrin dodobra zaračunavajo, a za politične točke je pač potrebno propagirati tudi takšne nesmisle.

Nataša Sukič je namreč prepričana, da bi morale občine poskrbeti za poprej omenjene dobrine v romskih naseljih, ker po njenem ti te možnosti nimajo. Na drugi strani pa Slovenkam in Slovencem očita, da imajo te privilegije, seveda se pa ne vpraša kako so do njih prišli. Zagotovo ne na način, da so jim občine to zagotovile brezlačno, poleg tega pa za uporabo mesečno plačujejo položnice in davke, da lahko sama živi lagodno življenje. Čas je, da bi slovenska levica začela namesto o pravicah tujcev razmišljati o pravicah Slovenk in Slovencev.

Vir: X