Nove volitve pred vrati? Medijski ustroj globoke države že aktiviral Milana Kučana!

Foto: Zajem zaslona Twitter / Tolemamo

Po več kot 30 letih samostojnosti, je sedaj že veliki večini ljudi znano, da, ko mediji in stranke aktivirajo Milana Kučana, lahko pričakujemo nove volitve. Ker mnogi ne verjamejo, da bi bilo tokrat drugače, je sedaj verjetno samo vprašanje časa kdaj lahko pričakujemo zamenjavo na čelu vlade. Veček, ki ga obvladuje medijski mogotec Martin Odlazek je namreč že aktiviral Milana Kučana, ki ljudem deli nasvete.

https://x.com/BojanPozar/status/1839571612242182216

Po tem, ko je vrnitev v Slovenijo napovedal Tomaž Štih, ki velja za zloglasnega kritika aktualne politike in globoke države, je sedaj kot kaže vrnitev napovedal tudi Milan Kučan. V tem slogu se je namreč novinar Bojan Požar pošalil na novico o tem, da je Večer aktiviral nekdanjega predsednika Milana Kučana.

Da pa bo ironija še večja je Milan Kučan v pogovoru za Večer razlagal o tem zakaj si ljudje danes ne želijo v politiko. Prav tako razlaga o tem kako je politični parket razvrednoten, ob tem pa pozablja kaj medijski ustroj za katerega je spregovoril počne s politiki, ki se ne strinjajo z njegovo politiko. Verjetno je sedaj res samo še vprašanje časa kdaj bo globoka država poskrbela za menjavo Roberta Goloba?

Vir: X