Vozniki razkrinkali Emilijo Stojmenovo Duh, ki ni samo od voznikov vedno zahtevala uporabo modrih lučk, ampak celo od Goloba zahtevala takšno vozilo!

Foto: Zajem zaslona X / Dejan Skvarč

Ministrice, ki so bile v dosedanji vladi Roberta Goloba in so morale zaradi različnih afer zapustiti svoje položaje, so krivdo vedno valile na svoje sodelavce. Tako je v zadnji aferi “Modre lučke” Emilija Stojmenova Duh krivdo za uporabo modrih luči v Avstriji pripisala vozniku, sama pa o uporabi le-teh naj ne bi vedela nič. A kot kaže se nekdanje ministrice ne zavedajo, da resnica vedno pride na dan in tudi tokrat ni nič drugače.

https://x.com/BojanPozar/status/1839290497929720012

Čeprav je Stojmenova Duh medije obtoževala, da ne želijo poslušati njenih pojasnil, so se kot se kaže sedaj odločili pravilno, saj je skušala z lažmi krivdo prevaliti na druge. Eden najbolje obveščenih novinarjev Bojan Požar je namreč razkril resnico o uporabi modrih luči in lažeh ministrice Emilije Stojmenove Duh. Vso resnico pa so obelodanili vozniki, ki so morali prevažati nekdanjo ministrico.

Razkritje voznikov kaže na nadutost in prepotentnost Stojmenove Duh, ki je želela izstopati v vlogi ministrice. Pričanje jasno kaže, da je nekdanja ministrica od voznikov vedno zahtevala uporabo modrih luči, še več, od Goloba je zahtevala, da ob predaji službenega vozila zraven prejme še modre luči. Vse to kaže, da je Stojmenova Duh javnosti ves čas lagala in se izmikala odgovornosti.

Vir: X