Golob huligansko tolkel po govornici in sramotil ugled Slovenije v Varnostnem svetu

Foto: Zajem zaslona

Po Tanji Fajon, ki je v dveh letih pokazala, da nikakor ne pripomore k ugledu Slovenije v tujini, s svojo zunanjo politiko, je sedaj Robert Golob osramotil še tisti delček ugleda Slovenije v tujini. Prav po huligansko je namreč tolkel po govornci v Varnostnem svetu in to ravno v času, ko Slovenija predsedduje tej organizaciji. S svojim nastopom pa pokazal tudi, da mu je politična propaganda popolnoma zaslepila um.

https://x.com/peterjancic/status/1839728723639071076

Ko gre za izraelsko-palestinski spor je naša notranja in zunanja politika popolnoma podlegla ideologiji Levice. Žal pa ta njihova ideologija temelji na podpori teroristični organizaciji Hamas, ki zadržuje civiliste ter s terorističnimi akcijami izvaja pomore med civilnim prebivalstvom. A to kot kaže tako za Goloba kot za slovensko zunanjo politiko to ni pomembno in ne vidi da Izrael brani svojo zemljsko celovitost.

Ta podpora terorističnim organizacijam na Bližnjem Vzodu je Golobu tako zameglila um, da je s pravih huliganskih nastopom v Varnostnem svetu Benjamina Netanjahuja pozival k končanju vojne. Kot ob tem novinar Peter Jančič opozarja, da je Golob spregledal dejstvo, da ni Izrael tisti, ki zadržuje talce. Da gre za sramotno obnašanje opozarja tudi predsednik največje opozicijske stranke Janez Janša.

https://x.com/JJansaSDS/status/1839740497276928330

Vir: Spletni časopis in X