Darko Mršić: “Matjaž Nemec ne zna sestaviti niti treh stavkov”

Foto: X Matjaž Nemec

Takrat slovenski poslanec, danes pa evropski poslanec je Matjaž Nemec že v času korone pokazal svoj intelektualni domet. Veliko ljudi se ga namreč od takrat spomne po izjavi kako ima težave z nakupom nitke za kosilnico, ker so zaprte občinske meje. Potem, ko je svojo pot nadaljeval v Evropi pa se je blamiral z nastopom, ko je v razpravi popolnoma zgrešil temo in so se prisotni celo spraševali, če sedijo v isti dvorani.

https://x.com/DarkoMrsicHB/status/1841457334914002985

Vendar vse to Matjaža Nemca ne odvrne, da ne bi iskal svojih pet minut pod žarometi in ljudem moraliziral kaj je prav. Tudi ob tokratni eskalaciji razmer na Bližnjem vzhodu je ravnal enako in se po Robertu Golobu postavil za mirovnika oziroma glasnega zagovornika umiritve zadev. A seveda pri tem ni mogel mimo tega, da ne bi sledil Golobovi teoriji in teoriji Levice, ki krivdo za razmere pripisujejo izključno Izraelu.

Seveda Nemec ne more sprejeti dejstva, da je Iran na Izrael izstrelil več sto raket, prat tako ne, da se Izrael brani, ker ga z vseh strani ogrožajo teroristična gibanja. Pa je to kaj čudnega? Za Darka Mršića ni to nič nenavadnega, saj o evropskem poslancu meni: “Študent fakultete s prilagojenim programom Matjaž Nemec. On ne zna sestavit treh stavkov. Tole so njegovi asistenti:,” pri tem pa navaja Špelo Han in Denisa Sarkiča.

Vir: X