Ste slišali? Častilec totalitarnega komunističnega režima Martin Premk od poslancev zahteva, da ga naslavljajo z doktorjem!

Foto: Zajem zaslona

Kot se je na odboru lepo izrazil poslanec NSi-ja Aleksander Reberšek, lahko zdravka kmečka pamet nadomesti vsak nivo izobrazbe, ne more pa noben nivo izobrazbe nadomestiti zdrave kmečke pameti. In to je še kako očitno pokazal poslanec Gibanja Svoboda dr. Martin Premk, ki pa se nenazadnje deklarira kot večvreden posameznik.

https://x.com/AlexRebersek/status/1843679426082709942

Edina stvar po katerem večina pozna dr. Premka je verjetno ta, da se poslanec deklarira kot častilec totalitarnega komunističnega režima. To pa še ni najslabše, veliko slabše je, da ljudi, ki so izkusili morijo tega režima prepričuje kako se komunizem ne uvršča med totalitarne režime. Po njegovem je tudi Slovencem prinesel veliko dobrega, medtem, ko 700 prikritih grobišče tega režima, zanj ni pomemben podatek.

Seveda pa dr. premk ni kar nekdo, zato od poslancev tudi zahteva, da ga naslavljajo z doktorjem, hkrati pa se deklarira za večvrednega, ker le on ve kaj govori. Tako je denimo poslancu SDS-a Zvonku Černaču pojasnil, da ga mora naslavljati z doktor Premk. Na drugi strani pa je poslancu NSi-ja Jožetu Horvatu pojasnil, da veliko zamuja, ker ga ne želi poslušati, saj on je pa le doktor. Ja, in to so dejansko izvolili Slovenci in Slovenke.

“Torej, če ga slučajno kje srečate na hodniku, v trgovini ali na cesti – pozdravite ga s polnim nazivom, da slučajno ne bo mislil, da ste ga zamenjali z običajnim smrtnikom,” ob tem vsem sporoča Aleksander Reberšek. 

Vir: X