Nataša Sukič demonstrirala kaj pomeni, ko ulični vandalizem in anarhija prevzameta hram demokracije

Foto: Zajem zaslona

Že v preteklem mandatu so ploslanci Levice pokazali kaj pomeni, če se vandalizem in anarhija naselita v hram demokracije. Takrat so s svojim razbijanjem in tolčenjem po mizah celo uničevali državno lastnino, a so bili k sreči vsaj v opoziciji. danes pa je njihovo ravnanje še kako nevarno, saj prevzemajo oblast in s tem temelje demokracije spreminjajo v anarhijo in ulično razgrajanje.

https://x.com/ZCernac/status/1844835133167210990

Če je poslanka Nataša Sukič poslanskemu kolegu Andreju Hoiviku očitala, da je ravnal sramotno, so kamere ujele njeno sramotno pogovarjanje s poslanskim kolegom. Nataša Sukič je dejansko nazorno demonstrirala kaj pomeni, ko oblast prevzame vandalizem in ulični anarhizem. Še najbolj zaskrbljujoče pa je, da takšna poslanka zaseda mesto podpredsednice hrama demokracije, hkrati pa se obnaša skrajno prostaško in diktatorsko.

“Člani strančice brez afer,ki si izplačujejo dodatke za povečan obseg dela tudi,ko so na dopustu in plačujejo zastarane nagrade iz javnih sredstev prijateljicam & Svobodnjakinja PDZ UKZ so bili danes zelo živčni. Ti ljudje so za demokracijo nevarni.Sodijo na ulico, ne v parlament,” je ob tem opozoril poslanec SDS-a Zvone Černač.

Vir. X