Tanja Fajon ponosna, da ji je uspelo v Slovenijo pripeljati bradate visoke otroke na rehabilitacijo v Slovenijo

Foto: X

Kakršna koli oblika vojskovanja je vsekakor nesprejemljiva za sodobnega človeka, sploh pa če so v vojskovanje udeleženi nedolžni otroci. Tudi v primeru Palestine in Izraela je nesprejemljivo, da so v spor udeleženi otroci, ki so poleg tega zaznamovani za celo življenje. Še bolj nesprejemljivo pa je, da politika izkorišča to tragedijo za lastno promocijo, hkrati pa pod pretvezo pomoči otrokom v državo uvaža podpornike terorističnega gibanja, kot je Hamas.

https://x.com/ZmagoPlemeniti/status/1845495691449139238

Ravno takšno politiko si gre zunanja ministrica Tanja Fajon, ki tragedijo na Bližnjem Vzhodu izkorišča za lastno promocijo. Ob tem pa stiske otrok izkorišča za “uvoz” podpornikov teroristične organizacije Hamas in kateri nimajo nobene veze s primarnim načrtom pomoči. Fajonova se je namreč na družbenih omrežjih pohvalila kako je ponosna, da je Slovenija pomagala otrokom, ki so bili žrtve vojne na Bližnjem Vzhodu.

A kaj kmalu po prihodu teh ljudi na rehabilitacijo v Slovenijo, se je izkazalo, da je Fajonova izigrala pojem otroci. Po spletu so namreč zaokrožile fotografije med katerimi so tudi bratati visoki moški, ki s pojmom besede otroci nimajo veliko ali skoraj nič skupnega. To je še en dokaz, da je zunanja ministrica izigrala bistvo akcije za pomoč posameznikom pri prihodu v Slovenijo.

Vir: X