Je še sploh potrebno, da tožilstvo preiskuje Roberta Goloba? Na novinarski konferenci samega sebe postavil na laž, ko je govoril o srečanjih s Tatjano Bobnar!

Ne samo, da Robertu Golobu voda močno teče v grlo, ampak je kot kaže histerija na vrhuncu. po tem, ko je v zvezi z njegovim vmešavanjem v delo policije, zoper Goloba bila podana kazenska ovadba, je ta v histeriji pred kamerami samega sebe postavil na laž. Da so predsedniku vlade stvari ušle iz rok kaže izjava, ki jo je podal za novinarje po vloženi ovadbi.

https://x.com/BojanPozar/status/1846538897464963453

Če se je na začetku afere, ko je Tatjana Bobnar razkrila vmešavanje Goloba v delo policije, obnašal kot kaj mi pa kdo more, je sedaj močno obrnil ploščo in tudi spremenil prvotno izjavo. Takrat je namreč Golob za POP TV zatrjeval, da se je s Tatjano Bobnar prvič srečal 31 maja 2022 en dan pred imenovanjem vlade. Danes, ko je jasno, da predsednik vlade le ni vse nemo opazoval, je tudi s pomočjo Gibanja Svobode spremenil svojo izjavo.

Seveda, si Robert golob ne bo dovolil, da mu očitajo vmešavanje v delo policije, zato je hitro spremenil svojo izjavo. Sedaj namreč trdi, da naj bi bila Tatjana Bobnar pri njem že aprila 2022 in to pred volitvami in celo dvakrat. A ob razkritju afere je zatrjeval, da jo je spoznal šele 31. maja. Takrat je celo vedel točen datum kdaj je spoznal Tatjano Bobnar, sedaj pa trdi, da je bilo to mnogo prej. “Golob pred časom na #24ur: Tatjano Bobnar sem prvič spoznal 31. maja 2022. Golob danes, na tiskovni konferenci: Tatjana Bobnar je bila 2x pri meni že pred volitvami, aprila 2022,” med mnogimi opozarja na Golobovo sprenevedanje Bojan Požar.

Vir: X