Aleksander Reberšek: “Hvala lepa Alenka Bratušek za takšno po vaše vrhunsko menedžeriranje! Prisežem, ne bom dal miru!”

Foto: Twitter / Aleksander Reberšek

Razprava v državnem zboru je pokazala tudi kako uspešna oziroma bolje neuspešna je menedžersko trenutna vlada Roberta Goloba. Kljub temu, da naj bi po mnenju Urške Klakočar Zupančič vladi “poveljeval” vrhunski menedžer, to na delu vlade ni videti in še več vse odločitve ter poteze gredo ravno v nasprotno smer.

Kot kaže ni nič drugače tudi na področju infrastrukture, kjer je mesto dobila Alenka Bratušek in to tista nekdanja predsednica vlade ter poslanka, ki je volilke in volilci niso več želeli za svojo predstavnico. Poslanec NSi Aleksander Reberšek je namreč v razpravi prikazal konkreten primer menedžerskega pristopa popravila infrastrukture pod trenutno vlado in vodstvom ministrstva pristojnega za to področje s strani Alenke Bratušek.

Že v začetku meseca je poslanec NSi objavil fotografijo popravila ceste v Savinjski dolini, ki prikazuje netransparentno porabo javnega denarja. Kot je zapisal bi to lahko bila posledica zmanjšanja finančnih sredstev za 20 milijonov evrov na področju vzdrževanja cest. Zraven je Reberšek še zapisal: “Hvala lepa, Alenka Bratušek! Prisežem, ne bom dal miru!”

Na takšno nesmotrno porabo javnih financ je poslanec opozoril tudi v razpravi v državnem zboru. Tam je navzočim povedal, da gre za popravilo ceste v velikosti človeške noge, kar kaže na vrhunsko menedžeriranje, je dejal malo sarkastično.

Vir: Twitter