Alenka Bratušek priznala!? Letalsko družbo potrebujemo, da se bodo lahko sami in funkcionarji vozili na naš račun iz Ljubljane!?

Foto: Twitter Odklop2

“Tu imate razlog. Da se nam uradniki ne pretegnejo,” je zaželjeno ali nezaželjeno priznanje ministrice Alenke Bratušek, komentiral Tomaž Štih. Po predstavitvi namere o ustanovitvi novega slovenskega letalskega prevoznika, se vse bolj kaže, da opozorila posameznikov o nesmotrnost takšnega projekta s strani trenutne vlade še kako držijo.

https://twitter.com/Libertarec/status/1664642538244829190?s=20

Ministrica Alenka Bratušek je pred kamerami namreč razkrila zakaj si tako močno želijo novega slovenskega letalskega prevoznika. Kot je povedala namreč trenutne razmere onemogočajo njih in sodelavcem, da bi lahko po Evropi in svetu potovali iz Ljubljane.

Poleg odziva Tomaža Štiha, je še zanimiv odziv uporabnika družbenega omrežja. Ta ob takšni izjavi opozarja, da to kaže, da si želijo uporabo letal za naš denar, državljani pa bodo še naprej morali uporabljati letališča v tujini. Sicer pa kot kaže so se že znotraj koalicije sedaj začeli konflikti o tem ali Slovenija potrebuje novega letalskega prevoznika ali ne. Finančni minister Klen Boštjančič kot kaže sedaj nasprotuje takšnemu projektu vlade oziroma ministrice Alenke Bratušek.

Vir: Twitter