Ali člani morebitne nove koalicije razpolagajo z obremenilnimi dokazi glede Golobovih balkanskih afer? Razkrili naj bi jih, ko bo pravi čas.

Foto: Zajem zaslona (RTV Slovenija)

Kljub temu, da glavnim medijev v Sloveniji afere Roberta Goloba pretirano ne zanimajo, zato smo bili na zadnjih volitvah tudi priča takšnemu rezultatu za stranko Gibanje Svoboda, pa si ljudje vseeno želijo izvedeti razplet njegovih afer. Planet TV je tako že pred časom napoved razkritje še ene afere v katero naj bi bil povezan Robert Golob, včeraj pa je Mirko Mayer sporočil, da so gradivo s katerim medij razpolaga prejeli ravno s strani morebitnih novih koalicijskih partnerjev Roberta Goloba.

“Zadnje dni dobivam veliko vprašanj, kje je nadaljevanje Golobovih afer na Balkanu.
Zato razkritje: del obremenilne dokumentacije, s katero razpolagamo, je bil pridobljen iz vrst bodoče koalicije. Z drugim delom, pravi vir, čakajo na pravi trenutek, ko se bo menjal frontman,” je preko socialnega omrežja sporočil odgovorni urednik Planet TV Mirko Mayer.

Planet TV je že pred volitvami razkril afero v kateri se je na video posnetku pojavilo ime Roberta Goloba in obljubljenih 15-odstotkih provizije, v primeru domnevne gradnje dveh hidroelektrarn na reki Neretvi. Naj pa to ne bi bil edini balkanski posle Roberta Goloba, saj so balkanski mediji že pred leti pisali, da naj bi Slovenci v BIH oprali milijon evrov, s tem pa naj bi bil povezan tudi Robert Golob.

Celoten članek si lahko preberete tukaj.

Vir: Nova24TV