Ali ilegalni migranti v Ljubljani vodijo trgovino z drogo? Zakaj okoli Metelkove in azilnega doma ni prisotnih več kriminalistov in policistov?

Slika je simbolična. (Foto: iStock)

V samo letu dni se je pokazalo, da je Golobova vlada, ki ji kljub zanikanju poveljuje stranka Levica za Slovenke in Slovence naredila ogromno škode. Tako je tudi njihova krivda, da Slovenijo dejansko skoraj že preplavljajo ilegalni migranti in s tem dejansko režejo pravice davkoplačevalce. Nekatere navedbe sedaj nakazujejo še v smeri, da bi lahko v Ljubljani celo vodili trgovino z drogami.

Uporabnik družbenega omrežja je namreč razkril, da je letos poleti okoli Metelkove in centra bilo mogoče opziti izredno malo policistov in kriminalistov. Pri tem pa naj bi bilo mogoče opaziti povečano trgovino z drogo s strani ilegalnih migrantov. Poleg vsega naj bili pri tem pravi amaterji in bi lahko varnostni organi to zelo hitro in učinkovito ugotovili.

V nadaljevanju uporabnik družbenega omrežja še navaja, da bi lahko pri vsej zadevi šlo celo za dogovor med mestom in policijo. Metelkova pa bi se naj spremenila v free zone, kjer se ilegalnih migrantov ne sme obravnavati. Vse skupaj naj bi bila krivda Levice, saj morajo policisti ilegalne migrante na izhodu iz azilnega doma pustiti pri miru, da ni pritožb o nadlegovanju in represiji. Tako naj bi policisti Metelkovo obiskali le, če gre za hudo kriminalno dejanje.

Vir: X