Na Novi24TV se sprašujejo kako si gre razložiti včerajšnje sprenevedanje in opravičevanje prvakinje Socialnih demokratov Tanje Fajon, ko je njena stranka, ki ji poveljuje, fizično zavrnila snemalca njihove televizije na svoji novinarski konferenci, nato pa so v SD preko Twitter profila “#SamoDejstva” celo opravičevali njihovo podlo potezo rekoč, da “žal z načrtnim generiranjem laži in sovraštva nadaljujemo še naprej in dokler bo tako, na njihovih dogodkih nismo dobrodošli”.

Fajonova se je kasneje opravičila in dodala, da navodil za izključevanje ni naročila ona. Na Novi24TV se sprašujejo da če ne ona, predsednica, kdo torej vodi stranko Socialnih demokratov?

Aleksander Rant, odgovorni urednik Nove24TV se je včeraj ostro odzval na ravnanje Socialnih demokratov, ki so najprej na svoji novinarski konferenci, na kateri je predsednica stranke Tanje Fajon predstavila vizijo SD za izhod iz krize in za okrevanje, najprej s pomočjo varnostnika fizično preprečili dostop snemalcu njihove televizijske hiše na dogodek, nato pa na Twitterju svojo podlo potezo še brezsramno opravičevali.

Več lahko preberete se na spodnji povezavi.

Vir: Nova24TV