Ob zadnji razpravi v Evropskem parlamentu, kjer so nekateri tudi slovenski predstavniki iz leve politične opcije blatili Slovenijo, se je oglasil tudi kandidat za evropskega poslanca Davorin Kopše:“Od obvoznice proti Tehnološkemu parku v Ljubljani. Ni problem, problem so tviti. Se kdo spominja politja spomenika klavca Borisa Kidriča z rdečo barvo? Sanirano je bilo v pol dopoldneva.”

Davorin Kopše ob tem opozarja tudi na dvoličnost ljubljanske oblasti, predvsem župana Zorana Jankoviča, ki se ob polituje nog z rdečo barvo kipa klavca slovenskega naroda Borisa Kidriča nemudoma odzove, ob javnem pozivanju k smrti “Ubi Janšu!” ali “Smrt Janši!”, pa nikoli ne odreagira. Ker nekateri še vedno dvovijo, da je bil Kidrič klavec slovenskega naroda zgovorno v ta prid govorijo naslednje njegove besede:  “Tudi če bo na koncu borbe ostalo živih samo pet Slovencev in bodo to vsi komunisti, bo to za nas popolna zmaga. “

Ob vsem tem je žalostno, da nekateri pri nas še vedno častijo človeka, ki bi si zaslužil sojenje v Haagu ali na Nürnberških procesih, med tem, ko za človeka, ki se je boril za Slovenijo in ljudi v tej epidemiji zahtevajo smrt. Žalostno je tudi, da nekateri osredni mediji takšna dejanj celo podpirajo, zato si ob tem Davorin Kopše zastavlja vprašanje: “Mar ni to nepošteno in krivično?”

Več lahko preberete na spodnji povezavi.

 

Vir: Nova24TV

Uredništvo