Aljuš Pertinač: “Ne vem, če si je kdo mislil, da bomo v 2024 v situaciji, kjer bomo rekli, da nam vladajo Tina Gaber, Vesna Vuković in Damir Črnčec.”

Aljuš Pertinač. (Foto: Zajem zaslona Twitter Domovina)

Če se je v preteklosti, ko je goloka država pa piestal postavila nove obraze še zastavljalo vprašanja, kdo nam vlada, danes temu ni več tako. Pod Robertom Golobom se točno ve kdo nam vlada, kar pa je najbolj žalostno je, da so to ljudje, ki s politiko nimajo niti skupnega P-ja, kaj šele kaj drugega.

https://x.com/Domovina_je/status/1796943843994067245

Da slovensko politiko danes vodijo nekakšni marginalni ljudje se kaže v tem, da je država v popolnem kaosu. Primarne teme predsednika vlade so namreč priznanje Palestine ter boj za pravico, ki je že v ustavi in to je pravica do splava. Gre za akcije, ki jih vodijo nekakšni vladni nevladniki in influencerji, Golobu pa ob tem razpadajo vsi sistemi ter podpsistemi. Kot je pred dnevi opozoril Franc Breznik, gospodarstvo stoji, ker so se upravne enote uprle Golobovi politiki.

Da Slovenijo vodijo povsem nekompetentni ljudje je opozoril za Domovino tudi Aljuš Pertinač. Ta je dejal, da denimo Miro Cerar ni imel nikogar, Marjan Šarec Damirja Črnčeca. Oba je podedoval tudi Robert Golob in na koncu dobil še Tino Gaber, ki naj bi vodila vse posle. Ne vem, če si je kdo mislil, da bomo v 2024 v situaciji, kjer bomo rekli, da nam vladajo Tina Gaber, Vesna Vuković in Damir Črnčec,” je v pogovoru dodal Aljuš Pertinač.

Vir. Domovina