Aljuš Pertinač: “Predsednik vlade in njegova uradna spremljevalka sta zamenjala vlogi! Sedaj ona vodi vlado, on pa je na tečaju za starleto.”

Foto: Zajem zaslona TV3

Vse od kar se je Golob pokazal s svojo (ljubico, partnerko, spremljevalko) Tino Gaber, je vodenje vlade postalo sekundarnega pomena, primarnega pa nejgovo poziranje in lastni interesi. Samo zadnji primer, ko se je Golob raje kot varnostne konference o vojni v Ukrajini udeležil tekme NBA, kjer je prisotna tudi Gabrova, to teorijo še kako kaže kot pravilno ter točno. Hkrati pa krha že tako skrhan ugled Slovenije v tujini.

https://x.com/Dolinarjev_vnuk/status/1801664087979618322

Da je Golob vse prej kot predsednik vlade je prepričan tudi nekdanji vidni član SD-ja Aljuš Pertinač. Pertinač je mnenja, da se Golob niti ne zaveda, da je funkcija predsednika vlade izredno odgovorna in danes počne tisto kar njega veseli. Tako je denimo po mnenju Pertinača ocenil, da je bolj pomembno kako se ima on sam fino, namesto, da bi zastopal Slovenijo tam kjer bi bilo to potrebno.

Še bolj zaskrbljujoče pa je, da sta kot kaže predsednik vlade Golob in njegova spremljevalka zamenjala vlogi. Tako danes spremljamo stanje, ko vlado vodi Tina Gaber, Robert Golob pa je na nekem tečaju za starleto.

Vir: X