Aljuš Pertinač: “Robert Golob je misli, da je na slovenski obali, ker mu je Tina, ki je posnela video tako rekla?”

Foto: Zajem zaslona TV3

Predsednika vlade v zadnjem obdobju vse prej kot vodenje vlade zanima njegovo medijsko pojavljanje preko družbenih omrežij. To nenazadnje kaže, da mu je Tina Gaber pripeljala nekatere tuje “vplivnice” družbenih omrežji. Hkrati pa se je izkazalo, da je Goloba v tej vnemi zaneslo tako, da niti ne ve kje se pri snemanju video posnetkov nahaja in tudi to je v Uri moči dodobr analiziral Aljuš Pertinač.

Golob je namreč pred nevi zatjeva, da se je nahajal na slovenski obali, po nekaj dneh pa se je izkazalo, da je bil video dejansko posnet na sosednjem Hrvaškem. Kot je pojasnil Aljuš Pertinač si takšno sprenevedanje lahko predstavljamo kot to, da je bil Golob prepričan, da je v Sloveniji, ker mu je to dejala Tina Gaber, ki je po njegovem posnela ta video. Kot drugo pa bi si lahko Golob želel, da bi moralo biti ozemlje na katerem je posnel video v lasti Republike Slovenije.

Pri takšnih nespametnih potezah je po mnenju Pertinača zelo pomembno vedeti, kaj si bo o tem mislila Hrvaška. po njegovih besedah hrvaški politiki ne bo všeč, če slovenski politiki njihovo ozemlje razglašajo za slovensko in to ravno pred volitvami. Se pa je Aljuš Pertinač tudi pošalil, da je potrebno predsednika vlade vzeti v bran, saj je nov v vlogi starlete.

Vir: X