Aljuš Petrinač: “Švarc Pipanova je sigurno državna prvakinja, če ne evropska v komolcanju in do pozicije ministrice se je prikomolcala”

Foto: Zajem zaslona Domovina

Čeprav je Dominika Švarc Pipan vse od izbruha afere Litijska 51 trdila, da na položaju ostaja, ker želi razčistiti zadeve, je zadeva v resnici popolnoma drugačna. Kot je že pred časom razkril Bojan Požar na DRI pred časom ni sprejela službe, ker je bila ta premalo pomembna zanju, sedaj njeno delovanje razkriva tudi Aljuš Pertinač. Za Domovino je namreč razkril kako dela Dominika Švarc Pipan in kako prihaja do položajev.

V pogovoru s Petrom Meršetom je namreč Aljuš Pertinač razkril, da edino kar šteje pri Švarc Pipanovi je položaj, pri tem pa ne izbira sredstev. “Je sigurno državna prvakinja v komolcanju. Do pozicije ministrice se je prikomolcala in SD -ju se zdaj maščujejo napake iz preteklosti. Že ko je bila državna sekretarka je rovarila proti ministrici,” je pojasnil Aljuš Pertinač. Dodal je še, da se to nikakor ne počne v zdravi politiki.

V pogovoru sta se sogovornika dotaknila tudi platforme, ki jo je ustanovil Anže Logar. Kot je znano trije poslanci SDS niso podpisali izjave o delovanju do konca mandata v sklopu te opozicijske stranke, med njimi tudi dr. Logar. Aljuš Pertinač je prepričan, da je to doslej bolj platforma omahovanja, kot kaj drugega.

Vir: Domovina