Andrej Kosi: “Vlada mladim namesto stanovanj ponuja marihuano, starejšim pa namesto dolgotrajne oskrbe evtanazijo”

Andrej Kosi. (Foto: Twitter SDS)

Tako Roberta Goloba, kot Luko Mesca so bile pred volitvami polna usta obljub kako bosta poskrbela za mlade in starejše. Mladi naj bi po gradbenih prezeških Luke Mesca dobili stanovanja, starejše pa po Golobovi vključitvi Bratuškove v stranko dostojno življenje v tretjem življenjskem obdobju. danes po dveh letih v koaliciji pa imajo vse prej kot obljubljeno.

https://x.com/Domovina_je/status/1794680217648365638

Poslanec Andrej Kosi je tako za Domovino izrazil naslednje stališče okoli teh dveh problematik:“Koalicija namesto stanovanj ponuja mladim konopljo, namesto ustrezne dolgotrajne in paliativne oskrbe ponuja evtanazijo in nenazadnje s tem preferenčnim glasom uničujejo podeželje.” In dejansko želi to vlada sprocesirati s pomočjo referendumov, ki bodo potekali skupaj z evropskimi volitvami. Zato je še toli bolj pomembno, da bodo ljudje ob tem glasovali z razumom, ne kot ob zadnjih volitvah, ko jim je globoka država vsilila Roberta Goloba.

“Če hočemo karkoli spremeniti, rabimo ustavno večino. Ključno na volitvah 9. junija bo, da Golob in cela leva stran na evropskih volitvah pogori. To bo impulz, upanje, da bomo prišli do predčasnih volitev.” Je ob tem volilkam in volilcem sporočil dolgoletni poslanec Jože Tanko.

Vir: Domovina