Anton Olaj sprašuje Jerneja Vrtovca kaj bodo v NSi storili, glede na to, da se ta zaveda kako alamantno je stanje v Sloveniji

Foto: Zajem zaslona (Domovina)

Ravno pred dnevi je poslanka Lucija Tacer iz Gibanja Svoboda nehote priznala, da je NSi njihov neformalni koalicijski partner. To nenazadnje kaže tudi dejstvo, da so v NSi ob vseh razkritjih zasebnih letov predsednika vlade z davkoplačevalskim denarjem in razkošnega potovanja ministrice Sanje Ajanović Hovnik v New York, potrebovali nekaj dni, da so začeli samo govoriti o sklicu Komisije za nadzor javnih financ. Gre namreč za komisijo, ki jo vodi poslanec NSi Jernej Vrtovec.

Da se v NSi ne upajo zameriti Golobovi vladi kažejo tudi stališča njihove nekdanje predsednice in danes evropske poslanke Ljudmile Novak. Ta namreč kljub očitnemu maščevanju posameznim zaposlenim na RTV Slovenija molči in se pretvarja, da ona pa ne izvaža težav Slovenije v tujino. Vendar, ko je bila NSi celo partner vlade Janeza Janše je ista Ljudmila Novak skakala po Evropi in kričala kako je v Sloveniji vse narobe.

Vendar naj bi vseeno posamezniki v NSi počasi ugotovili, da je v Sloveniji trenutno dejansko vse narobe. tako je Jernej Vatovec na objavo predsednika Državnega sveta Marka Lotriča o tem, da se Slovenija sooča z izredno visoko inflacijo zapisal: “Zaradi mnogih napačnih odločitev Vlade  RS, lasti na področju davčne politike, padamo. Življenjski stroški so vse večji, poslabšuje se poslovno okolje. Čas je za streznitev!” Ker gre za očitno priznanje, da je v Sloveniji pod Golobom res vse narobe, sedaj dr. Anton Olaj Jerneja Vrtovca sprašuje kaj nameravajo vs tranki storiti, da se bo to izboljšalo.

Vir: X