Anton Olaj: “Upam na razsodnost večine ministrov Golobove vlade, da ne bodo podprli eksperimenta Aste Vrečko in Luke Mesca”

Foto: Zajem zaslona (Domovina)

Kljub prepričevanju, da je Slovenija socialna država (predvsem za državljane republike), nas trenutna politika predvsem levice pelje bolj v socializem kot kar koli drugega. Pri tem pa želijo ustvariti socializem po vzoru Severne Koreje in Venezule, kjer pa se ve v kakšnih razmerah živijo ljudje. Na koncu pa Levica s svojo politiko želi izvajati določene “eksperimente” na življenju državljanov.

Kljub temu, da so poplave še povečale stisko slovenskih družin s stanovanji, danes minister Levice Luka Mesec raje stanovanja obljublja tujcem. Kot poročajo Finance naj bi Mesec napovedal zakonodajo, ki bi omogočala hitrejše zaposlovanje tujcev, ki jim bo država nudila še izredno solidarnostno pomoč in nenazadnje brezplačo namestitev v državnih stanovanjih. Tako bo država svoja stanovanja namenila tujcem, namesto, da bi jih za simbolično najemnino ponudila slovenskim družinam.

Da gre za izredno nespametno početje vlade je opozoril tudi nekdanji prvi mož policije dr. Anton Olaj. Ta je prepričan, da gre za eksperiment Golobove vlade oziroma koalicijske partnerice Levice. “Vseeno upam na razsodnost večine ministrov Vlade RS, da takšnega eksperimenta Levice, Aste Vrečko, Luke Mesca ne podpre in se postavi v bran nacionalne države, kar Slovenija po ustavi je,” opozarja dr. Anton Olaj.

Vir. Twitter