Anže Logar za Domovino: “Najbolj me v tej vladi čudi, da imata Alenka Bratušek in Marjan Šarec ministrska resorja, kljub temu, da so jima volivci dali jasen NE”

Foto: Zajem zaslona X / Domovina

Po lanskoletnih predsedniških volitvah se je veliko pričelo ugibati o nadaljnji politični poti dr. Anžeta Logarja, ki pa je še vedno del stranke SDS. Je pa poslanec SDS ustanovil svojo platformo, kjer je združil različne ljudi, različnih profilov v eno celoto. Kot rečeno je dr. logar še vedno zelo močno vpet v slovenski politični prostor in s tem dobro ve kakšne so trenutne politične razmere v Sloveniji, pod vlado Roberta Goloba.

Kot mnogi politični analitiki, po besedah dr. logarja tudi ljudje na terenu opažajo precedens, ki smo mu priča pod Golobom in to je, da imamo kar dva ministra, ki so jim volivci na zadnjih parlamentarnih volitvah izrekli nezaupnico. Tako je dr. Anže Logar za Domovino v pogovoru z Alenom Salihovičem dejal: “Če se boste pogovarjali z ljudmi, kaj jih najbolj čudi v tej vladi, je to, da imata Alenka Bratušek in Marjan Šarec ministrska resorja, kljub temu, da so jima volivci dali jasen NE.”

Sogovornika sta se v pogovoru dotaknila tudi zadnjih predsedniških volitev, kjer je v drugem krogu Nataša Pirc Musar premagala dr. Anžeta Logarja. Kar se tiče predsednice republike je rekla, da bo glasna. Osebno je nisem toliko slišal, razen v prejšnjem tednu, ko je branila stališče, da lahko vsak pove svoje mnenje. Mislim, da je to pravilno, vendar je bilo pred tem še kar nekaj priložnosti, ko bi pričakoval, da bi podala svoje stališče,” je za Domovino dejal dr. Anže Logar.

Vir: Domovina